Mini Maxi toernooi zondag 10 november 11.00 – 14.00 uur

Ben je een jeugdlid en niet ouder dan 12 jaar?

Meld je dan nu aan met je vader, moeder, opa, oma, buurman of bijvoorbeeld je tante en doe mee met dit superleuke toernooi.
Het thema dit jaar is JUNGLE!
Het koppel met de leukste teamnaam en/of outfit wint een leuke prijs.
Meld je aan voor donderdag 31 oktober.
Neem bij vragen contact met ons op via: etvdehelsterminimaxitoernooi@gmail.com

Gegevens Mini speler

 

Gegevens Maxi speler

 

antiSPAM

 

Verslag Jeugdactiviteiten zomer 2024

Feestdag ETV Jeugd

Het lijkt alweer even geleden, maar de sportzomer staat nog vers in ons geheugen met het EK Voetbal en de Olympische Spelen. Al die mooie sportmomenten kleurden ook onze tennisvereniging even Oranje. Het park was prachtig versierd met oranje vlaggetjes en het thema voor de Feestdag ETV Jeugd was dan ook snel verzonnen… De Olympische Tennisspelen.

Met een gevarieerd programma waarbij we verschillende sporten gecombineerd hebben met tennis was het een zeer gezellige en sportieve dag voor alle deelnemende jeugdleden. Zo hadden we een Estafette met Fakkel waarbij de 5 Olympische ringen door de teams verzameld moesten worden. Daarnaast was er Tennis-Bowls, waarbij een bal op een targetdoek moest worden geslagen. Je kon Tennisbal-Boogschieten door een gat in een net. Er werd ver geworpen met tennisballen tijdens het tennisbal-kogelstoten. En de oudere jeugd kon ook nog Basketbal, Voetvolleybal met een grote tennisbal en Beachvolleybal over het tennisnet spelen.

Aan het einde van de Olympische Tennisspelen was er voor de winnende teams nog een overheerlijke snoepmedaille, en gingen alle deelnemers naar huis met een prachtige Olympische medaille als aandenken aan een mooie geslaagde Feestdag.

Alle deelnemers kregen ook nog een frietje met een snack en wat lekkers te drinken. We hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen van jeugdleden en ouders en zijn blij dat onze jeugd weer volop van het feest genoten heeft.

Elster Open Jeugd Toernooi

Op donderdag 4 juli was het zover. Het Elster Open Jeugd Toernooi startte met een heerlijk zonnetje. Nadat alle spelers zich hadden aangemeld voor de eerste partijen barstte het tennisgeweld direct los. Er werd zeer fanatiek getennist, maar dat was ook logisch aangezien er gestreden werd om prachtige bekers die stonden opgesteld in de bestuurskamer. Er kon worden deelgenomen in de leeftijdscategorieën 11-12, 11-14 en 13-17 waarbij je zowel kon meespelen in enkel- als dubbelspel onderdelen. Veel spelers hadden zich ingeschreven voor twee onderdelen, waardoor je als speler soms aardig wat partijen voor je kiezen kreeg.

Iedere dag werd er ook een speler van de dag gekozen, of geloot, die naar huis ging met een leuke beachbal-tennisset. Ook tijdens het Elster Open Jeugd Toernooi was goed te merken dat de sportzomer in volle gang was. Het EK werd nog volop gespeeld en het Nederlands Elftal deed het daarin erg goed. Maar voor de deelnemers  was er iets veel belangrijkers, namelijk de Oranje Sport Zomer Quiz. Want bij deze Quiz konden mooie prijzen zoals een supergaaf tennisracket, een prachtige EK Voetbal, een tennistas en een handdoek gewonnen worden. Met vragen over het EK Voetbal in Duitsland, de Olympische Spelen, actuele tennistoernooien (Wimbledon), Oranje Sportartikelen, het Nederlands Elftal en de Oranjeleeuwinnen werd er vooral druk gezocht op Google wie de meeste antwoorden goed had. Alleen de vraag wie van onze commissieleden het dichtste bij de Eiffeltoren woonde, bleek voor de meeste een lastige opgave. Dit werd tot aan de prijsuitreiking mooi geheim gehouden.

Ook deze editie van het Open Jeugdtoernooi hadden we geen klagen over het weer. Met amper een buitje, hooguit wat druppels was het voordat we het in de gaten hadden alweer zondag en stonden de finales gepland. De laatste kans om met een van die schitterende bekers huiswaarts te keren en dat lieten de spelers zeker niet onbenut. Rond het middaguur zaten de meeste finales erop. Na het uitspreken van wat woorden van dank aan iedereen die het toernooi tot een succes had gemaakt werden de prijzen uitgereikt. Het toernooi werd afgesloten met een leuke groepsfoto waarop alle toernooiwinnaars stonden. Daarmee konden we terugkijken op weer een fantastisch mooie editie van ons Elster Open Jeugd Toernooi 2024.

Het racket: Laura Nägele

Ik zal me even voorstellen: ik ben Laura Nägele-Janssen en samen met Thomas woon ik alweer acht jaar in Elst. Inmiddels ben ik ook moeder van dochtertje Sophie.
Lees meer

Zomer 2024: Verslagen activiteiten senioren

Zomer 2024 stond bij ETV de Helster bol van sportieve tennis- en padeltoernooien. Hieronder kunnen jullie de verslagen van de verschillende commissies lezen. Dank aan iedereen die de sportieve evenementen bij ETV de Helster mogelijk hebben gemaakt! 
Lees meer

Mini-racket met Saar

Hoe heet je, woon je (al lang) in Elst en hoe oud ben je? Hoi! Ik ben Saar en ik ben 12. Ik woon mijn hele leven al in Elst.  Lees meer